AutoTechnologie

Vyhřívaný potah do auta, jaký a kde koupit ?

Člověk je geniální druh, a když jde o to, jak si přivodit pohodlí je schopen vymyslet cokoliv, například přídavný vyhřívaný potah do auta. Venku začala zima a nám všem, kteří vlastníme auta, která nemají ve výbavě vyhřívaná sedadla začala po ránu pěkně přimrzat pozadí k sedačkám. 

Řešení přitom není vůbec složité a když budeme trochu vykutálení, neutratíme za něj ani moc peněz. Takový potah do auta, se dá totiž dokoupit. Nesmíme sice moc koukat na styl a vzhled, ale komu na něčem takovém v mínus dvaceti záleží. Mimochodem až se vám povede uklouznou, praštit se do hlavy a omdlít, je dobré mít na ruce nové Apple watch 4. Pokud na vzhledu opravdu trváme, můžeme si připlatit.

Teplo proudí po celé ploše.

Tento potah, se většinou zkládá z materiálu, do kterého jsou vetkány drátky, které po zapojení do autozásuvky prohřívají potah. Tyto dráty jsou rozmístěny tak ,aby pokryly oblast vašich zad a oblast na které sedíte. Z přiložených obrázků se nyní možná zdá, že potah v některých důležitých místech nehřeje. Nemusíte se bát, teplo je natolik výrazné a materál z kterého je potah vyroben natolik teplo-vodivý, že se teplo rovnoměrně rozprostře po celé ploše a vás tak hřeje všude. Podsedák obsahuje vlastní vypínač, kterým lze ohřívání jak regulovat, tak úplně vypnout.

Tento potah, se většinou skládá z materiálu, do kterého jsou vetkány drátky, které po zapojení do autozásuvky prohřívají potah. Tyto dráty jsou rozmístěny tak, aby pokryly oblast vašich zad a oblast na které sedíte. Z přiložených obrázků se nyní možná zdá, že potah v některých důležitých místech nehřeje. Nemusíte se bát, teplo je natolik výrazné a materiál z kterého je potah vyroben natolik teplo-vodivý, že se teplo rovnoměrně rozprostře po celé ploše a vás tak hřeje všude. Podsedák obsahuje vlastní vypínač, kterým lze ohřívání, jak regulovat, tak úplně vypnout.

Vypínání

Pozor si dejte v některých autech, která nereagují na vypnutí, a stále pouští přes zásuvku proud. Může se tak jednoduše stát, že necháte adaptér zapojený (i když na ovladači vypnutý) a ten vám přes noc vybije autobaterii. To, že zařízení odebírá energii, lze jednoduše poznat podle svítící červené diody na adaptéru. Zimou ztuhlý napájecí kabel se nesnažte všemožně ohýbat, materiál by to nemusel vydržet.  

Vaše záda vám poděkují

Pokud nejste 18tiletý mladík se starým BWM a musíte každé ráno sedat do vymrzlého auta, určitě už vás potkala bolest zad. Dopřejte jim, teplo, které vás skoro nic nestojí. Teplo cítíte po ujetí jednoho kilometru. Než by se takto vyhřálo vaše auto jen pomocí fukarů, ležíte doma s čajem po peřinou a paralenem v ruce. 

Lze ho nechat po celou zimu v autě, není nutné ho každý den vyndávat a složitě odmontovávat. Součástí balení jsou většinou i uchytávací háčky, za které lze potah přidělat v podstatě k jakékoliv autosedačce. Já jsem háčky například ani nepoužil. V klidu postačí gumy, které jsou z každé strany. Pozor si dejte snad pouze na stav vaší autobaterie.

Prodyšný materiál, který má potah, umožňuje teplu, dostat se tam kam má.
Prodyšný materiál a ovládací panel.

Nákup je jednoduchý

Pokud by Vás zajímalo, kde tento kus tepla pod zadek u nás koupit nejlevněji, ušetřím vám čas. Největší český cenový srovnávač Heuréka.cz, má tyto v potahy ve své nabídce, Stačí kliknout, vybrat potah, který se vám nejvíce líbí v poměru cena/výkon. (Zpravidla je dobré koukat se na hodnocení) A koupit.  Určitě se podívejte na uživatelské recenze a nezapomeňte zkontrolovat velikost. Délku přívodního kabelu volte tak, aby dosáhl do vaší autozásuvky. Sehnat se dají i podsedáky na zadní sedačky.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..