Život

Brašna, batoh ? Co je lepší do práce.

Znáte to, každý den ráno ta samá pohádka. Vstát, umýt se, nasnídat a vyrazit. Většina z nás s sebou taky musí do práce brát spoustu věcí. Počítač, něco za zub, spousty papírů, tužky. A tak bych se rád zamyslel nad tím, jestli je lepší brašna přes rameno nebo batoh.

Už na začátku mě napadlo, že o tom vlastně většina z nás vůbec nemusí přemýšlet, protože to, co budeme nosit, nám jednoduše ukládá kodex a povaha našeho zaměstnání. Chci se ale zaměřit na ty z nás, kteří tu volbu mají. Například já, jako někdo, kdo celý den sedí za počítačem jsem tuto otázku řešil.

Celou střední školu jsem chodil s brašnou přes rameno, jako je například tato tmavě modrá plátěná brašna.

tmave-modra-platena-brasna-delton-bags-31

Nemohu říct, že bych s ní nebyl spokojen. Ovšem po 4 letech používání a hlavně denního nošení učebnic velkého nákladu jsem z ní byl tak nadšený, že jsem v jejím nošení pokračoval i na VŠ. Takže po 7 letech nošení brašny přes jedno rameno jsem si řekl, že prostě chci vyzkoušet druhé molo, že se musím podívat na druhou stranu……. mezi………. batoháře.

Když jsem tedy potom nastoupil do zaměstnání, ihned jsem sáhl po tomto velkém plátěném batohu, který mě na první pohled zaujal svým kvalitním zpracováním a promyšleným rozloženým přihrádek. Nemálo k mému rozhodnutí přispěl také jednoduchý vzhled batohu, který jen podtrhuje můj styl a pohled na život.

velky-khaki-plateny-batoh-delton-bags-33

Eshop www.trendhim.cz, ve kterém jsem batoh objednával, mě překvapil roční zárukou a hlavně rychou dobou dodání, která nebyla ani 3 dny.

Dnes

Po několika měsích nošení batohu, místo brašny, jsem začal pociťovat zlepšení bolestí zad a krku, batoh mi také nepádá z ramene, když běžím dolů po schodech a nebouchá mě při chůzi do nohy. Batoh je tedy vítězem, ke kterému jsem se musel propracovat.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..