Nezařazené

www.djluko.cz dokončen

 d

Malá informace na začátek. Předchozí článek jsem určitě nemě v plánu publikovat těsně před tímto. Nějakým obrovským omylem jsem (když jsem dopsal před pár dny ten článek) klikl na uložit koncept, míso na publikovat.  Teď jsem to zjistil, tak jsem to tam prdnul.

Tak a k věci. Web je dokončen a tak nějak i funkční. Fičí na WordPressu, což mi vzhledem k jeho častým úprávám (přidáváním galerií a nových akcí) přišlo jako rozumné řešení. Nasypal jsem tam kopec užitečných pluginů a čuprózní šablonku, která z toho dělá opravdovej DiskoWEB 😀 .

Z pluginů bych vyzdvihl, třeba Events Calendar, který se nám bezvadně hodil, protože po vytvoření nové akce v kalendáři můžu zaškrtnout takový specielní kouzelný zaškrtávátko, který zařídí skvělou věc. A to, že se kadá akce chová zároveň i jako nový příspěvek a zobrazí se mezi novinkami, tím pádem to vypadá fakt dobře.

Dále je tam třeba Youtube plugin, který vytáhne z profilu na Youtube poslední 2 videa a prdne je na web.

Osobně dál pracuji třeba na Facebook komentářích, nebo Music playeru, který by spouštěl nahrané songy.  No a to je asi tak všechno co jsem měl na srdci.

Tě prsk ! 😉