TechnologieŽivot

Pitný režim a Apple Watch

Když už si jednou člověk koupí ty předražené hodinky od Applu. Na začátku od nich očekává, že s nimi bude super telefonování, psaní sms, kontrola počasí a tak dále. Ve výsledku jsem ale dospěl k tomu, že Apple watch jsou spíše prodlouženou rukou iPhonu, která vám dovolí nebrat iphone tak často do ruky. Úžasné jsou notifikace a jejich rychlé vyřízení, nebo třeba diktování a rychlé odpovědi na zprávy.

V čem já ale vidím nespornou výhodu chytrých hodinek od applu je kontrola mého zdraví. Nejen, že mi hodinky každou chvíli sami kontrolují tep (a to jako jedny z nejlepších), ale sledují i kolik jsem toho za den nachodil, naseděl, jak dlouho jsem stál a tak dále. Jdou ovšem mnohem dál, když totiž sedím moc dlouho. Hodinky mě upozorní, že je na čase se postavit a trochu se projít nebo protáhnout.

Voda

A když už jsem tedy trackoval svůj pohyb, napadlo mě … proč nevyužít Apple watch k tomu možná nejdůležitějšímu v našem životě. Tudíž ke kontrole doplňování tekutin (především vody). I když si totiž člověk myslí, že pije dost a nemá žízeň, tak v 90% případů pořád pije málo.

Hledal jsem tedy aplikaci, která by v sobě snoubila jednoduchost, použitelnost, byla zdarma, nutila mě pít, ukládala statistiky do iHealth pro mého doktora a plně podporovala jak iPhone tak apple watch. Po vyzkoušení snad 15ti aplikací, které mi z jednoduchých důvodů nevyhovovali, jsem vybral aplikaci, kterou vidíte níže. Jako snad jediná na appstoru, dokázala opravdu využít potenciál chytrých hodinek. Dovoluje mi opravdu na 2 bouchnutí přidat dopitou sklenici. Přes hodinky mě “kope” do ruky, když bych měl dopít další sklenku vody a obsahuje tkz. komplikaci pro ciferník, který využívám, takže nemuím (jako u jiných aplikací) lést neustále do menu.

Ještě bych rád zmínil, že v prostředí iphonu jsem aplikaci pouze do začátku nastavil a od té doby jsem v ní nebyl. Nepřijde mi pohodlné neustále brát do ruky iphone, zapínat appku a zadávat sklenice.

Doufám, že Vám tento článek ušetří čas a peníze. A hlavně že Vám dostatek vody zlepší život. Viz článek –> Co se stane, budeme-li 30 dnů pít z tekutin pouze vodu

[appbox appstore 1181823215]

Dále bych Vám zde rád poskytl možnost nahlédnout na nejnižší ceny, za které lze u nás Apple Watch koupit.

 

2 komentáře: „Pitný režim a Apple Watch

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..